Bestyrelsen og skolekreds

Bestyrelsen består af fem medlemmer og to suppleanter:

Felone hjemmeside 100.jpg

Felone Munck (forkvinde)

felone.munck(at)gmail.com

Jeg er efterlønsmodtager efter mange års ansættelse i det offentlige, senest som sundhedschef i Holbæk kommune. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske.

Jeg har generelt en stor interesse i samfundets udfordringer, specielt uddannelsesanliggender, herunder også den danske specialitet efterskolen. De kernebegreber, der driver mig i forhold til efterskolen er fællesskab og ansvarlighed i relationer, innovation og stabilitet i læringen og bæredygtighed i det hele.

Jes hjemmeside 100.jpg

Jes Aagaard (næstformand)

jaa(at)nst.dk

Som far til tre store unger, der alle har gået på Smededal har jeg fået et grundig kendskab til efterskolens virke. Jeg sætter uendelig stor pris på det pædagogiske og sociale grundlag, som skolen hviler på.

Som medlem af bestyrelsen vil jeg gerne bidrage til at udvikle Smededal, til glæde for elever og personale, så vi får livsdulige mennesker ud af skolen.

Bente.jpg

Bente Lund Larsen

bentell(at)godmail.dk

Jeg har gennem mit 40-årige arbejdsliv været knyttet til de frie skolers verden. Som efterskolelærer i 12 år på Smededal og derefter ansat i Frie Skolers Lærerforening, som pædagogisk konsulent. Mine primære interesser har altid drejet sig om uddannelse og uddannelsespolitik. Som medlem af bestyrelsen på Smededal, håber jeg her i mit pensionistliv, at kunne medvirke til udvikling og fastholdelse af det demokratiske dannelses projekt, til gavn for de unge i dag og i fremtiden.

Henrik Hjemmeside 100.jpg

Henrik Cramer

henrik.acosta.cramer(at)outlook.dk

Phillip Hesselbjerg

Suppleanter:

Steen hjemmeside 100.jpg

Steen-Kristian Eriksen

eriksen4440(at)gmail.com

Skolekreds

Skolens fundament er skolekredsen. Her kan:

• Forældre, der har eller har haft elever på skolen
  • Forældre, der bindende har tilmeldt elever til kommende skoleår
  • Tidliger elever
  • Medarbejder - nuværende eller tidligere
  • Personer, der i øvrigt føler sig tilknyttet til skolen
  • være medlemmer.

Optagelsen skal godkendes af bestyrelsen.

Man betaler et skolekredskontigent (pt. 50 kr.) og har dermed ret til at møde frem til generalforsamlingen, hvor bl.a. skolens bestyrelse vælges. Tilmelding til skolekredsen sker pr. mail til info(at)smededal.dk. Oplys navn, adresse, mail og relation til skolen.