Matematik

På Efterskolen Smededal følger vi overordnet Undervisningsministeriets Fælles Mål fra 2009 for matematikundervisningen, så du kan gå op til Folkeskolens afsluttende prøve uanset om du følger 9. eller 10. klasse.

Formålet med undervisningen er, at du udvikler din forståelse for matematikken og opnår en viden og kunnen, så du bliver i stand til at kunne håndtere matematikrelaterede situationer i din dagligdag. Samtidig giver vi dig en solid baggrund for dine videre studier.

Derfor niveaudeler vi undervisningen for at ramme netop det niveau, der passer dig.

Har du haft det svært med matematik, får du styrket dine grundlæggende færdigheder, men stadig med fokus på de krav der gælder til de afsluttende prøver. Har du let ved matematik, vil vi udfordre dig, så du videreudvikler glæden ved matematik - eller genfinder den!