Engelsk

Faget er obligatorisk og følger undervisningsministeriets bekendtgørelser for 9. og 10. klasse.

Formålet med undervisningen er, at du bliver endnu bedre til at læse, lytte, forstå og udtrykke dig på engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi arbejder med forskellige temaer, med udgangspunkt i forholdene i nogle af de engelsksprogede lande i verden, så faget er også med til at give udsyn til andre kulturer og livsbetingelser.

Det giver mulighed for gode oplevelser og en indsigt, der kan bane vej for mellemfolkelig forståelse.

En styrkelse af de sproglige færdigheder vil øge lysten og modet til selv at rejse ud og skaffe sig førstehåndserfaringer.

Vi har ikke noget fast lærebogssystem, men “plukker” materiale mange steder fra, så der kan skaffes udfordringer til alle.

Der er mulighed for at gå til afgangsprøve eller 10. klasse prøve.

Verden er stor og er fuld af mennesker, vi kan lære at kende og lære af. Men for at kunne det, er vi nødt til at kunne kommunikere med dem. Derfor er det fedt at lære sprog! Engelsk er et af de sprog, som man kan benytte i mange forskellige lande. Derfor er det en naturlig del af undervisningen i de danske skoler.

På Smededal er engelsk derfor også obligatorisk. Her skal vi blive bedre til at læse, lytte, forstå og udtrykke os. Både på skrift og mundtligt. Inden året er omme, kan du regne med, at du er blevet bedre til engelsk på alle disse punkter. Vores undervisning i engelsk er nemlig lavet, så du får mest muligt ud af den. Vi tror på, at et godt læringsmiljø og kompetente undervisere er vejen frem, hvis man skal blive bedre til engelsk.

Engelskfaget

Engelskfaget er bygget op, så alle elever kan få noget ud af den undervisning, der er blevet planlagt. Hele forløbet bygger på, at miljøet i klassen er opbyggende og rummeligt, så alle tør udtrykke sig på engelsk. Den eneste måde at blive bedre på er ved at øve sig. Derfor er engelskfaget på Smededal opbygget, så den enkelte elev kan få udfordringer, der er passende og hjælp, så du tror på, at du kan blive bedre. Det kræver naturligvis, at du og de andre elever tager udfordringen op og gør jeres for, at undervisningen bliver sjov, og jeres engelsk bliver bedre.

Engelsk undervisning

Formålet med engelsk undervisning er, at du skal blive bedre til at forstå og udtrykke dig på engelsk. Efter din tid på Smededal ønsker vi, at du er selvsikker og har tro på dig selv, når du bevæger dig ud i verden og skal udtrykke dig på engelsk. Engelsk undervisning på Smededal er for dig, som ønsker at forbedre dit engelsk, så du rent faktisk kan bruge det, når du skal indtage verden senere.

Efterskole engelsk

Efterskole er et helt unikt år, hvor du får lov til at udvikle dig med alle dine venner lige omkring dig. Derfor er det også en tid, hvor du kan udvikle dig fagligt i trygge rammer. At udtrykke sig på et fremmedsprog kan være nervepirrende, men på Smededal vil du opleve, at du har opbakning fra venner og lærere, så du tør prøve at blive bedre til engelsk.

Engelsk fag

At have engelsk som fag er obligatorisk. Hvor meget du vil udvikle dig og blive bedre, er op til dig selv. Vi sætter rammerne, så du kan modtage god undervisning og udfordringer, der passer til dig. Hvordan du vælger at bruge rammerne, er dit valg. Men vi tror på, at du kan blive dygtigere, og vi tror på, at du kan blive det på Smededal.